Η Γιουνάιτεντ μίλησε με Λεβαντόφσκι

Η Γιουνάιτεντ μίλησε με Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να είναι ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και φουντώνει η φημολογία για φυγή του από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν. Ο Πολωνός επιθετικός, είχε τονίσει το περασμένο καλοκαίρι, ότι δεν θέλει να παραμείνει στη Βαυαρία και το ενδεχόμενο φυγής του παραμένει πιθανό.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο «Λέβα» δεν έχει αναθεωρήσει την απόφασή του, μολονότι είναι ανοιχτός να συζητήσει με τους Βαυαρούς για την επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον Πολωνό σταρ και του πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το «Ολντ Τράφορντ»!

Ο διάσημος επιθετικός που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του 2021, χωρίς όμως να κατακτήσει την «χρυσή μπάλα», από το 2014 που μετακόμισε στην Μπάγερν έχει κατακτήσει τα πάντα. Σε 238 συμμετοχές έχει σημειώσει 226 γκολ και το 2021 σημείωσε 43 γκολ κι «έσπασε» το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, που είχε πετύχει 42 το 1972.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ