Premier League : Έστειλε «αδιάβαστο» τον Ρενάτο Σάντσες η Σουόνσι

Premier League : Έστειλε «αδιάβαστο» τον Ρενάτο Σάντσες η Σουόνσι

Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με τον Ρενάτο Σάντσες φαίνεται πως έβαλε η Σουόνσι με την ουαλική ομάδα να στέλνει τον Πορτογάλο χαφ στην Μπάγερν Μονάχου, μετά το νέο του τραυματισμό.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η καριέρα του Ρενάτο Σάντσες. Ο Πορτογάλος χαφ το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Σουόνσι από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά, ούτε και στους Ουαλούς κατάφερε να «δέσει» ο νεαρός μέσος.

Μάλιστα, ο Σάντσες έχει να αγωνιστεί με τους «κύκνους» από τον Ιανουάριο, αφού από τότε μέχρι και σήμερα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα που δεν τον άφηναν να  βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sun» η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε πριν από μερικές μέρες όταν ο Σάντσες έκανε γνωστό στους ανθρώπους της Σουόνσι πως αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις. Γι’ αυτό και εκείνοι τον έστειλαν για εξετάσεις στην Μπάγερν Μονάχου με τις φήμες να θέλουν τον πρώην παίκτη της Μπενφίκα να μην παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής, μιας και η σεζόν βρίσκεται στα τελειώματά, ενώ δεν βρίσκεται και στα βασικά πλάνα των Ουαλών που δεν θα… κλάψουν αν δεν τον ξαναδούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ