Κλοπ: «Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει»

Κλοπ: «Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπράιτον έμεινε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ ξεπέρασαν και το εμπόδιο Μπράιτον επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 για την 29η αγωνιστική της Premier League και έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε αυτή τη νίκη, τονίζοντας πως θα ήθελε η Λίβερπουλ να ελέγξει περισσότερο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμασταν πολύ δυνατοί και πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. Είχαμε πολύ καλές στιγμές με τεράστιες ευκαιρίες, όπου χάσαμε την τελική πάσα. Αλλά είμαι χαρούμενος. Υπήρχαν στιγμές στο τέλος όπου θα ήθελα να ελέγχουμε την μπάλα περισσότερο, αλλά είναι μια δύσκολη στιγμή.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο. Χρειαζόμασταν λίγα λεπτά για να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορείς να αφήσεις εντελώς εκτός παιχνιδιού την Brighton με την ποιότητα που έχει. Πετύχαμε ένα καλό γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα.

Δείξαμε στα αγόρια κάποιες καταστάσεις στο ημίχρονο για το πώς να αμυνθούν κόντρα την Brighton. Συνήθως αλλάζουν σχηματισμό όταν μας αντιμετωπίζουν. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για την Brighton, αλλά το ελέγξαμε μετά. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ