Νιούκαστλ: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όμπλακ

Νιούκαστλ: Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Όμπλακ

Η Νιούκαστλ εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Γιαν Όμπλακ.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα και ο Εντι Χάουϊ θέλει να φέρει στην Αγγλία τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Άγγλου τεχνικού και αφού πλέον δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στην ομάδα μετά την αγορά από τους Άραβες, η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ πρέπει να πληρώσει και 90 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 29χρονος Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στην ομάδα της Μαδρίτης από το Ιούλιο του 2014 όταν αποκτήθηκε από την Μπενφίκα έναντι του ποσού των 16 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο Όμπλακ έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2023.

Όμπλακ έχει κατακτήσει στη διάρκεια της θητείας του στους «ροχιμπλάνκος» ένα πρωτάθλημα το 2021, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας το 2014, ένα Europa League τη σεζόν 2017-18 και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2018, ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Ατλέτικο που έφτασε ως τον τελικό του Champions League τη σεζόν 2015-16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ