Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ ενδιαφέρονται για Ρούντιγκερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ ενδιαφέρονται για Ρούντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αναμένεται να είναι το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού, καθώς στο κόλπο της απόκτησης του μπήκαν οι Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι, καθώς έχουν παγώσει οι διαπραγματεύσεις με τους Μπλε, ενώ φέρεται πως στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η αγγλική η «Telegraph» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει δυνατά για την περίπτωση του Γερμανού αμυντικού, το συμβόλαιο του οποίο με την Τσέλσι τελειώνει το καλοκαίρι, ενώ από την άλλη πλευρά η Νιούκαστλ είναι το αουτσάιντερ στην υπόθεση, αλλά μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα οι Σαουδάραβες είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, μιας και έχουν την δυνατότητα να τον καλύψουν οικονομικά.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα θέλουν τον Ρούντιγκερ να είναι σε επικοινωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες ήταν από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον, ενώ κανείς δεν μπορεί να βγάλει εκτός την Τσέλσι, ειδικά αν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι η πώληση των μετοχών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν έχει πει ακόμα επίσημα για το πιο θα είναι το μέλλον του και όπως έχει τονίσει όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ