«Ντου» των φιλάθλων της Τσέλσι στον υπεύθυνο των διαπραγματεύσεων της πώλησης: «Φέρε μας τους Σαουδάραβες»

«Ντου» των φιλάθλων της Τσέλσι στον υπεύθυνο των διαπραγματεύσεων της πώλησης: «Φέρε μας τους Σαουδάραβες»

Μηνύματα στον υπέυθυνο της Raine Group που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την πώληση της Τσέλσι στέλνουν οι οπαδοί των «μπλε»!

Αντίστροφα για την αλλαγή σελίδας μετράνε στο στρατόπεδο της Τσέλσι, καθώς η πώληση του κλαμπ είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Raine Group που έχει αναλάβει διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους αγοραστές, έχει δώσει deadline η οποία λήγει την ερχόμενη Παρασκευή! Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η Raine Group έχει δώσει deadline στους αγοραστές μέχρι την Παρασκευή για να καταθέσουν τις επίσημες προτάσεις τους. Μέχρι και πριν μερικά 24ωρα, το δίδυμο Βις και Μπόελι είχαν το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι Σαουδάραβες έχουν κάνει δυνατό μπάσιμο, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση 2,7 δισ. λιρών. Μια προοπτική που αρέσει στους φιλάθλους της Τσέλσι, οι οποίοι έψαξαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και βρήκαν τον υπέυθυνο της Raine Group που έχει αναλάβει διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους αγοραστές.

Οι φίλαθλοι των «μπλε» έκαναν… ντου στο προφίλ του Τζο Ρέιβιτς (υπέυθυνος της Raine Group) και τον προέτρεψαν να συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες της Saudi Media Group, ώστε η Τσέλσι να περάσει στα χέρια του Μοχάμεντ Αλκερέιχι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ