Έβερτον – Νιουκάστλ 1-0

Έβερτον – Νιουκάστλ 1-0

Ο Άλεξ Ιβόμπι σκόραρε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Έβερτον, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 της Νιουκάστλ.

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Νιουκάστλ με 1-0, σε εξ αναβολής ματς της 20ής αγωνιστικής της Premier League.

Οι «εφοπλιστές» μετά από απανωτά άσχημα αποτελέσματα βρέθηκαν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ήταν αυτοί που «καίγονταν» για το… τρίποντο προκειμένου ν΄ αναπνεύσουν βαθμολογικά.

Τελικά πέτυχαν το στόχο τους στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νιγηριανό επιθετικό, Άλεξ Ιβόμπι, ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 83΄ η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλεν.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Κόουλμαν, Χολγκέιτ, Κιν, Γκόντφρεϊ, Άλαν, Ντουκουρέ, Αϊβόμπι, Γκρέι (76’Κάλβερτ-Λίουιν), Γκόρντον, Ριτσάρλισον (87’Αντρέ Γκόμες).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Κραφτ (93’Μανκίγιο), Μπερν, Σερ, Τάργκετ, Γκιμαράες, Αλμιρόν (71’Σεντ Μαξιμέν), Φρέιζερ (85’Μέρφι), Ζοέλιντον, Γουΐλοκ, Γουντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ