Λάμπαρντ: «Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου πάνω στους πανηγυρισμούς»

Λάμπαρντ: «Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου πάνω στους πανηγυρισμούς»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε πως πάνω στους πανηγυρισμούς για το γκολ του Ιγουόμπι, που χάρησε τη νίκη στην Έβερτον κόντρα στην Νιούκαστλ, έσπασε το χέρι του.

Η Έβερτον παρότι έμεινε με 10 παίκτες στο 83ο λεπτό του ματς με τη Νιούκαστλ λόγω αποβολής του Άλαν με κόκκινη κάρτα, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Ιγουόμπι στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τα «ζαχαρωτά», καθώς ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και γι’ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τον κόσμο όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αποκαλύπτει ότι έσπασε το χέρι του.

«Με κάποιο τρόπο έσπασα το χέρι μου αλλά το δέχομαι από τη στιγμή που πήραμε τους τρεις πόντους! Ήταν πάνω στους πανηγυρισμούς για το γκολ. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την ώρα, όμως όσο συνεχιζόταν το παιχνίδι, ο πόνος μεγάλωνε. Είναι εντάξει πάντως, δεν με νοιάζει», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «μπλε» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήταν μία εκπληκτική βραδιά και χρειαζόμαστε τέτοιες βραδιές αφού ο δρόμος είναι μακρύς. Θα πρέπει να τις απολαύσουμε και θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό που μας οδήγησε στη νίκη. Ήταν το ομαδικό πνεύμα, η ομοψυχία. Μίλησα στους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και αρκετοί βγήκαν μπροστά απόψε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ