Αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Καβάνι η Μποταφόγκο

Αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Καβάνι η Μποταφόγκο

Το υψηλό κασέ του Έντισον Καβάνι βάζει... φρένο στις όποιες ορέξεις της Μποταφόγκο για την απόκτηση του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπειτα από τον αποκλεισμό της από τον Champions League, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να μείνουν χωρίς κούπα για 5η σερί σεζόν.

Παρά το γεγονός πως ακόμη μια χρονιά για την Γιουνάιτεντ κρίνεται άκρως αποτυχημένη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να παραμείνει στους «μπέμπηδες», ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν μεταγραφική… ενίσχυση προκειμένου η Γιουνάιτεντ στις επιτυχίες.

Έτσι οι προσθαφαιρέσεις  στο ρόστερ των «κόκκινων διάβολων» το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι αρκετές. Ένας από τους ποδοσφαιριστές ο οποίος σύντομα θα αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» είναι ο Έντισον Καβάνι.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός φορ δεν έχει βρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Και η Μποταφόγκο μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του, αλλά οι απαιτήσεις του Καβάνι την «πάγωσαν». Παράγοντες της βραζιλιάνικης ομάδας ταξίδεψαν μάλιστα στο Μάντσεστερ για να συναντηθούν με τον Ουρουγουανό άσο. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Τζον Τέξτορ, η συνάντηση δεν πήγε καλά, καθώς ο διάσημος σκόρερ ζητά δέκα εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που αδυνατεί να προσφέρει η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπως σχετικά ανέφερε η εφημερίδα «Globo».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ