Ράγκνικ – «Δεν θα αφήσω τον Καβάνι να φύγει, είναι σημαντικός παίκτης για μένα»

Ράγκνικ – «Δεν θα αφήσω τον Καβάνι να φύγει, είναι σημαντικός παίκτης για μένα»

Ο Ραλφ Ράγκνικ ανέφερε ότι ο Έντισον Καβάνι δεν πρόκεται να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, καθώς είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Δεν θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο ο Έντισον Καβάνι, σύμφωνα με τον Ραλφ Ράγκινκ.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ουρουγουανός στράικερ, παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και τον ανάγκασαν να αγωνιστεί ελάχιστα τη φετινή σεζόν, είναι απαραίτητος για την ομάδα και τον ίδιο.

«Είχαμε μερικές συζητήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον Καβάνι και είναι πιθανότατα ο παίκτης με τον οποίο έχω μιλήσει περισσότερο. Του είπα από την πρώτη μέρα ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Ο επαγγελματισμός του, όπως και η ηθική του είναι εκπληκτική και του είπα ότι θέλω απεγνωσμένα να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ξέρει επίσης πόσο τον σέβομαι και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε βασικός μαζί με τον Κριστιάνο κόντρα στην Μπέρνλι.

Ξέρει ότι σίγουρα δεν θα τον αφήσω να φύγει. Θα προτιμούσα να έχω έναν άλλο Έντι, αλλά για μένα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καβάνι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, έχει καταφέρει να αγωνιστεί την φετινή χρονιά με τους «μπέμπηδες» σε μόλις 10 παιχνίδια, με την συμμετοχή του κόντρα στην Μπέρνλι (3-1) να είναι η πρώτη στην Premier League μετά τις 30 Οκτωβρίου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός τραυματίστηκε στις 2 Νοεμβρίου στον αχίλλειο στο παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα στο Champions League, ενώ τον περασμένο Οκτώβρη προσβλήθηκε και από κορωνοϊό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ