Στο τελικό στάδιο η πώληση της Τσέλσι – Οι τέσσερις υποψήφιοι (pic)

Στο τελικό στάδιο η πώληση της Τσέλσι – Οι τέσσερις υποψήφιοι (pic)

Όλο και πιο κοντά στην αλλαγή σελίδας η Τσέλσι. Οι τέσσερις υποψήφιοι που επιλέχθηκαν από την Raine Group.

Μετά από διαπραγματεύσεις εβδομάδων, η Τσέλσι ετοιμάζεται για την οριστική αλλαγή σελίδας της. Μπορεί η Raine Group που είχε αναλάβει την πώληση να καθυστέρησε, ωστόσο έβγαλε την τελική τετράδα των υποψηφίων αγοραστών που θα κάτσει στο… μεγάλο τραπέζι.

Σύμφωνα με την Telegraph, η αμερικανική τράπεζα που διαχειρίζεται τη μεγάλη υπόθεση επέλεξε σήμερα την τετράδα που θα «παλέψει» μέχρι τέλους για την αγορά της Τσέλσι που θα γράψει ιστορία, καθώς η ομάδα του Λονδίνου θα πάρει τον… τίτλο της ακριβότερης πώλησης αθλητικού συλλόγου, φτάνοντας στα τουλάχιστον 3 δις. ευρώ.

Μαζί με τα μέλη της διοίκησης των «μπλε», και οι 27 υποψήφιοι ενημερώθηκαν για τις προτάσεις τους. Το «δίδυμο» Μπόελι-Βις, η οικογένεια των Ρίκετς, ο Σερ Μάρτιν Μπρόουτον και ο Στίβεν Παλιούκα που έχει μετοχές στους Μπόστον Σέλτικς και στην Αταλάντα, είναι οι τέσσερις όμιλοι που προχωράνε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Πως έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής; Το δίδυμο Μπόελι-Βις φέρεται να έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την επόμενη ημέρα της Τσέλσι. Δυνατά στο κόλπο μοιάζει να βρίσκεται και ο Μπρόουτον, ενώ για τον Παλιούκα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές λεπτομέρειες, καθώς ο Co-Owner των Σέλτικς μπήκε στην υπόθεση από το… πουθενά.

Για τους Ρίκετς τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα, καθώς θεωρούνται ανεπιθύμητοι από τους οπαδούς της Τσέλσι με τους «μπλε» μάλιστα να οργανώνουν πορεία έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Raine Group και στα μέλη της διοίκησης που διαχειρίζονται την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο, με τον Μάιο να μοιάζει ο μήνας που θα φέρει και πάλι την… κανονικότητα στο κλαμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ