Νέα επανάσταση στην Premier League: Προπόνηση από κοινού διαιτητές – ομάδες

Νέα επανάσταση στην Premier League: Προπόνηση από κοινού διαιτητές – ομάδες

Μια πρωτοποριακή ιδέα του Ράνγκνικ φαίνεται ότι θα γίνει πράξη, με τους διαιτητές της Premier League από τη νέα σεζόν να προπονούνται με τις ομάδες για να τα βρουν με τους παίκτες.

Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», το οποίο αναφέρει ότι από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν εξετάζεται το ενδεχόμενο οι διαιτητές της Premier League να κάνουν τις προπονήσεις τους μαζί με τις ομάδες, με απώτερο σκοπό την σύσφιξη σχέσεων τους.

Την σχετική πρόταση φαίνεται πως έκανε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, και υπάρχουν ήδη θετικές αντιδράσεις.  Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι  ότι με αυτή την κίνηση θα μπορούσαν να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις των ποδοσφαιριστών με τους διαιτητές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αν οι δύο πλευρές ήταν περισσότερο δεμένες μεταξύ τους.

Το επιχείρημα είναι ότι θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στους διαιτητές να γνωρίσουν στην καθημερινότητά τους τους ανθρώπους τους οποίους βλέπουν μόνο σε αγώνες, αλλά και το αντίθετο βέβαια. Επιπλέον αυτό αναμένεται να βοηθήσει και τους διαιτητές να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Πάντως η ένωση των διαιτητών της Αγγλίας φαίνεται πως βλέπει θετικά αυτή την προοπτική και ακόμα θεωρούν ότι θα βοηθήσει η κοινή προπόνηση, ώστε να υπάρχουν λιγότερα επεισόδια με τους διαιτητές να είναι στο στόχαστρο στη διάρκεια των παιχνιδιών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ