Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Απομακρύνεται ο Γκριεζμάν, τα δίνει όλα για Μπέιλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Απομακρύνεται ο Γκριεζμάν, τα δίνει όλα για Μπέιλ

Η περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται πως απομακρύνεται οριστικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον η προσοχή στρέφεται στον άλλο μεγάλο στόχο της ομάδας, τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς ο Γάλλος φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης προτιμάει την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη Mirror. Οι μπλαουγκράνα είναι αυτοί που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ.

Οι κόκκινοι διάβολοι είχαν ποντάρει ότι η φιλία του Γκριεζμάν με τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Πολ Πογκμπά, θα παίξει ρόλο στην απόφαση του πρώτου να φορέσει τα κόκκινα. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πιάνει τόπο και πλέον η Γιουνάιτεντ θα στρέψει την προσοχή της στο άλλο μεγάλο «στοίχημα».

Ο Γκάρεθ Μπέιλ περί ου λόγος, είναι ο διακαής πόθος του Ζοσέ Μουρίνιο και μάλιστα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθενται να «θυσιάσουν» τον Άντονι Μαρσιάλ. Συγκεκριμένα, οι μπέμπηδες θα βάλουν πωλητήριο στον 22χρονο επιθετικό, ώστε να εξασφαλίσουν ένα μέρος των χρημάτων που θα προσφέρουν στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπέιλ.

Όπως και να’χει, προμηνύεται ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι από άποψη μεταγραφολογίας στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ