Χαμός στην Τσέλσι με τους Ρίκετς – Ετοιμάζουν μεγάλη πορεία οι οπαδοί των «μπλε» (pic)

Χαμός στην Τσέλσι με τους Ρίκετς – Ετοιμάζουν μεγάλη πορεία οι οπαδοί των «μπλε» (pic)

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, έχει ευνοήσει αρκετά την οικογένεια των Ρίκετς στις διαπραγματεύσεις της πώλησης του συλλόγου, κάτι που αναμένεται να φέρει μια μεγάλη πορεία από τους φιλάθλους των «μπλε».

Όσο περνάνε οι ημέρες, τόσο πιο κοντά στην οριστική αλλαγή σελίδας βρίσκεται η Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται εδώ και αρκετές εβδομάδες σε διαδικασία πώλησης, η οποία πλέον έχει περάσει στο τελικό στάδιο, με τα Μέσα του Νησιού να αναφέρουν πως μέσα στον Απρίλιο θα έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεση.

Ωστόσο μόνο εύκολα δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Διότι, πρόκειται για ένα μεγάλο ζήτημα, ειδικά από τη στιγμή που η Τσέλσι θα πάρει και τον… τίτλο της ακριβότερης ομάδας σε ολόκληρο τον αθλητισμό, ξεπερνώντας τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ!

Πως έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής; Το δίδυμο Μπόελι-Βις φέρεται να έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την επόμενη ημέρα της Τσέλσι. Δυνατά στο κόλπο μοιάζει να βρίσκεται και ο Μπρόουτον, ενώ για τον Παλιούκα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλές λεπτομέρειες, καθώς ο Co-Owner των Σέλτικς μπήκε στην υπόθεση από το… πουθενά.

Για τους Ρίκετς τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα, καθώς θεωρούνται ανεπιθύμητοι από τους οπαδούς της Τσέλσι με τους «μπλε» μάλιστα να οργανώνουν πορεία έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην Raine Group και στα μέλη της διοίκησης που διαχειρίζονται την υπόθεση.

Κι όμως, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τους Times, η διοίκηση των «μπλε» και συγκεκριμένα ο Μπρους Μπακ που είναι ο πρόεδρος του συλλόγου, προσπαθεί να… σπρώξει την Τσέλσι προς του Ρίκετς!

Όπως αναφέρεται, ο Μπακ έχει τρομερές σχέσεις με τους Ρίκετς τους οποίους οι φίλαθλοι της Τσέλσι τους έχουν εντελώς… off!

Διότι, οι φίλαθλοι της Τσέλσι έψαξαν και βρήκαν μερικά γεγονότα που «καίνε» τους Αμερικανούς. Οι «μπλε» οπαδοί βρήκαν μερικά ρατιστικά σχόλια από μέλη της οικογένειας, ενώ έκαναν και το… σαφάρι τους για το πως διαχειρίζεται τους Καμπς η οικογένεια, τοποθετώντας τους σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με τον Μπακ όμως να αλλάζει τα δεδομένα με τη στάση του.

Με αυτόν τον τρόπο ανοίγεται και μια μεγάλη κόντρα με τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι γνωστοποίησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις κινήσεις που ετοιμάζουν.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, οι οπαδοί της Τσέλσι θα κάνουν μια μεγάλη πορεία, ανάλογη με εκείνη που είχαν κάνει τον περασμένο Απρίλιο κατά της European Super League ώστε να «φωνάξουν» κατά των Ρίκετς και του Μπακ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ