Η βελτίωση του Σάντσο είναι το… φως που ψάχνει όλη η Γιουνάιτεντ (pics, vids)

Η βελτίωση του Σάντσο είναι το… φως που ψάχνει όλη η Γιουνάιτεντ (pics, vids)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ ωστόσο η άνοδος του Τζέιτον Σάντσο είναι ένα από τα... καλά που θα αφήσει ο Γερμανός στο τέλος της σεζόν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν μια «τρελή» βελτίωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ραλφ Ράνγκνικ, όταν η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να απομακρύνει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ωστόσο, μόνο έτσι δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξακολουθούν να παρουσιάζουν κακή εικόνα και ήδη βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς είναι στο -4 από την 4η Άρσεναλ, με έναν αγώνα περισσότερο!

Κι όμως, ακόμα και έτσι, η ομάδα του Ράνγκνικ έχει καταφέρει να βγάλει έστω και κάτι… καλό. Μέσα στο «σκοτάδι» που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ, ο Τζέιντον Σάντσο μπόρεσε να βρει το… φως του και να βγάλει το πρόσωπο που περίμεναν από την αρχή της σεζόν οι οπαδοί και οι άνθρωποι της ομάδας.

Από την ημέρα που ο Σόλσκιερ αποχώρησε, ο Άγγλος εξτρέμ μοιάζει να έχει βρει και πάλι τα πατήματα του και να περνάει τις καλύτερες ημέρες του στο «Ολντ Τράφορντ». Εκτός από τα… μάτια και τα νούμερα δείχνουν πως ο 22χρονος εξτρέμ εξελίσσεται σε κομβικό ποδοσφαιριστή για τον Ράνγκινκ και τη Γιουνάιτεντ.

Υπό τις οδηγίες του Γερμανού, ο Σάντσο έχει καταφέρει να σκοράρει και τα πέντε γκολ που έχει πετύχει με τη Γιουνάιτεντ, από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του.

Παράλληλα, εκτός από τα πέντε γκολ, ο Άγγλος έχει δημιουργήσει άλλα τρία τέρματα, έχοντας έτσι συμμετοχή σε συνολικά οχτώ γκολ.

Με τον Σόλσκιερ, ο 22χρονος δεν είχε καταφέρει να βάλει το… χεράκι του σε κάποιο γκολ, ενώ και οι περισσότερες εμφανίσεις του ήταν κατώτερου του μετρίου.

Μάλιστα, εάν εξαιρεθεί από τη λίστα ο Μπρούνο Φερνάντες από τον οποίο περνάνε όλες οι φάσεις της Γιουνάιτεντ, ο Σάντσο είναι πρώτος στη Γιουνάιτεντ στην Premier League σε επιτυχημένα take-ons (23), δημιουργημένες ευκαιρίες (20) και σε ασίστ (3).

Η εικόνα του Σάντσο και η μεγάλη του βελτίωση, είναι ένα από τα λίγα… καλά της φετινής Γιουνάιτεντ, με τους φιλάθλους να ευελπιστούν πως ο Άγγλος θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ