Ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Μπερνάρντο: Ο Σα είναι ο Πορτογάλος με τα περισσότερα βραβεία MVP στην Premier League (pic)

Ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο Μπερνάρντο: Ο Σα είναι ο Πορτογάλος με τα περισσότερα βραβεία MVP στην Premier League (pic)

Ο Ζοσέ Σα είναι ο Πορτογάλος με τα περισσότερα κερδισμένα βραβεία MVP φέτος στην Premier League.

Μια ονειρική σεζόν διανύει στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουλβς ο Ζοσέ Σα. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δείχνει σε κάθε αγωνιστική πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του Μπρούνο Λάζε.

Τα φοβερά νούμερα του Σα στην Αγγλία τον κατατάσσουν σε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Premier League, έχοντας δίπλα του ονόματα όπως του Άλισον της Λίβερπουλ, του Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι και του Μεντί της Τσέλσι.

Παράλληλα, ο 29χρονος τερματοφύλακας είναι και ο καλύτερος Πορτογάλος φέτος στην Premier League. Τι και αν στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Τι και αν στο Νησί είναι επίσης οι φοβεροί Πορτογάλοι του Πεπ Γκουαρντιόλα Μπερνάρντο Σίλβα, Κανσέλο και Ρούμπεν Ντίας; Ο Ζοσέ Σα κάνει φέτος τη διαφορά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα είναι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί φέτος περισσότερες MVP από το γνωστό «Who Scored», αφήνοντας πίσω του όλους τους «αστέρες» της Γιουνάιτεντ, της Σίτι και της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ