Άρσεναλ: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για τον Τίρνεϊ

Άρσεναλ: Χειρουργείο και τέλος η σεζόν για τον Τίρνεϊ

Ο Κίραν Τίρνεϊ αναμένεται να περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Μέσα σε όλα για τους κανονιέρηδες, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα, το οποίο καλείται να το διαχειριστεί ο Μικέλ Αρτέτα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο λόγος για τον Κίραν Τρίνεϊ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στην βαριά ήττα, με τον Ισπανό τεχνικό να αποκαλύπτει στην συνέντευξη Τύπου, πως ο Σκωτσέζος μπακ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, ο οποίος φαίνεται αρκετά ανησυχητικός.

Τελικά οι φόβοι των ανθρώπων της Άρσεναλ επιβεβαιώθηκαν, καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως ο 24χρονος αναμένεται να περάσει σύντομα την πόρτα του χειρουργείου  ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, κάτι που σημαίνει πως η σεζόν για τον Τίρνεϊ τελειώνει εδώ.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι η αποκατάστασή του δεν θα έχει ολοκληρωθεί ούτε μέχρι τον Ιούνιο, όταν και η Σκωτία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία για τα πλέι οφ του Μουντιάλ του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ