Νέα εξέλιξη στην αγορά του Αμπράμοβιτς

Νέα εξέλιξη στην αγορά του Αμπράμοβιτς

Τι συμβαίνει με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την ομάδα που φαίνεται να καταλήγει στα χέρια του.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τα τουρκικά Μέσα να κάνουν λόγο για αγορά της Γκεζτέπε.

Ο 55χρονος αποχώρησε από την Τσέλσι μετά και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και κλείνει το… μάτι στην αγορά της Τουρκίας.

Το θέμα με την Γκεζτέπε έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ταλάτ Παπάτια, να ρίχνει τους τόνους.

Ο Παπάτια έσπευσε να διαψεύσει τα όσα αναφέρονται στη γειτονική χώρα, υπογραμμίζοντας πως η Γκεζτέπε δεν περνάει στα χέρια του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Δεν υπάρχει τέτοια κατάσταση. Διαβάσαμε από τα Μέσα πως ο Αμπράμοβιτς θα αγοράσει την Γκιόζτεπε. Δεν είναι σχετικό αυτό. Θα κάνουμε τις απαραίτητες ανακοινώσεις όταν οι συζητήσεις ωριμάσουν. Κανείς δεν πρέπει να έχει αμφιβολίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ομάδας.

Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Ρώσο ολιγάρχη και την τουρκική ομάδα. Ο Αμπράμοβιτς αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι μετά από 19 χρόνια και αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική του περιπέτεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ