Στην Ιταλία ο μάνατζερ του Βέρνερ

Στην Ιταλία ο μάνατζερ του Βέρνερ

Ο Τίμο Βέρνερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι και ο μάνατζερ του βρίσκεται στην Ιταλία ψάχνοντας το επόμενο σταθμό της καριέρας του Γερμανού.

Η Τσέλσι δαπάνησε περίπου 60 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020 για να πάρει τα δικαιώματα του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, αλλά η μεταγραφή δεν ήταν επιτυχημένη.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός προερχόταν από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Βundesliga με 34 γκολ σε 45 παιχνίδια και στο Λονδίνο στήριζαν πολλά στη μεταγραφή του.

Η εξέλιξη όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν με τον Βέρνερ να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Premier League. Ο Βέρνερ δεν είναι στα πλάνα του Τόμας Τούχελ για τη βασική ενδεκάδα και σύμφωνα με αγγλικά μέσα ενημέρωσης το καλοκαίρι θα φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», με τη Ντόρτμουντ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για να τον αποκτήσει, έστω ως δανεικό, το καλοκαίρι.

Πάντως η εφημερίδα «Corriere dello sport» αναφέρει πως αυτές τις ημέρες ο μάνατζερ του Βέρνερ, Βόλκερ Στρουθ, βρίσκεται στην Ιταλία και έχει διαδοχικές συναντήσεις με παράγοντες της Μίλαν, της Αταλάντα και της Γιουβέντους, συζητώντας το ενδεχόμενο ο πελάτης του ν’ αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ