Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Νέο κάζο για την «άρρωστη» Γιουνάιτεντ και… αντίο Ευρώπη

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Νέο κάζο για την «άρρωστη» Γιουνάιτεντ και… αντίο Ευρώπη

Συνεχίζονται τα στραπάτσα για τη Γιουνάιτεντ! Κατάφερε να... αναστήσει (και) την Εβερτον (1-0) και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Η… κατρακύλα της Γιουνάιτεντ δεν έχει τελειωμό. Οι παίκτες του Ράνγκνικ δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα, χάνοντας και στο Goodison Park (1-0). Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέστησαν και την Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να παίρνουν τρίποντο-χρυσάφι.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα ξανά για την Γιουνάιτεντ που κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στην 7η θέση με 51 πόντους η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο που δείχνει πιο «άρρωστη» από ποτέ.

Από την άλλη, η Έβερτον μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις) γεύτηκε τη χαρά της νίκης, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League με 28 πόντους η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ που δίνει… τρελή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship.

Στο 27ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ριτσάρλισον από αριστερά άφησε στον Ιγουόμπι, αυτός βρήκε τον Γκόρντον που δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Μαγκουάιρ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Οι παίκτες του Ράνγκνικ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πίκφορντ, με τη Έβερτον να κρατά με ευκολία το προβάδισμα.

Στο 93΄, ο Πίκφορντ έσωσε την ομάδα του, κατεβάζοντας ρολά σε τρομερό γυριστό του Ρονάλντο. Ετσι, η Εβερτον πανηγύρισε το τρίποντο και η Γιουνάιτεντ βίωσε άλλο ένα κάζο την εφετινή σεζόν.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κιν, Μικολένκο, Γκόντφρεϊ, Κόουλμαν, Άλαν, Ντελφ (84′ Ντουκουρέ), Ιγουόμπι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71′ Γκρέι), Γκόρντον

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Γουάν-Μπισάκα, Ράσφορντ (64′ Ελάνγκα), Φρεντ (36′ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο, Μάτιτς (64′ Μάτα), Ρονάλντο

To γκολ της Εβερτον:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ