Ο Μπράμπετς είναι… γήινος – Τι θα συμβεί για πρώτη φορά αύριο με τον στόπερ του Άρη

Ο Μπράμπετς είναι… γήινος – Τι θα συμβεί για πρώτη φορά αύριο με τον στόπερ του Άρη

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς δεν θα παίξει σε παιχνίδι του Άρη, αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Κι όμως ο Γιακούμπ Μπράμπετς είναι… γήινος. Έπειτα από 33 συνεχόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα δίχως να χάσει ούτε λεπτό (!) και μετά από 50 συνολικά παιχνίδια από πέρσι τον Ιούνιο και έπειτα, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δεν θα αγωνιστεί. Δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σε μια κατάσταση που για τον ίδιο μόνο… συνηθισμένη δεν είναι.

Συγκεκριμένα, ο «μαραθώνιος αγώνων» του Μπράμπετς ξεκίνησε πέρσι τον Ιούνιο στο φιλικό της Τσεχίας με την Ιταλία. Ακολούθησαν άλλα 49 παιχνίδια για τον ίδιο. Τέσσερα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, 12 με την Βικτόρια Πλζεν και άλλα 33 με τη φανέλα του Άρη, με την οποία δεν έχει χάσει ούτε λεπτό!

Μετρώντας συνολικά έως σήμερα 2.340 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και άλλα 390 στο Κύπελλο. Ο Μπράμπετς είναι μαζί με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού, Χουτεσιώτη οι μοναδικοί ποδοσφαιριστής στη Σούπερ Λίγκα που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και σήμερα.

Ο Τσέχος στόπερ του Άρη είχε 26 συμμετοχές, όλες 90λεπτες, στα ματς της κανονικής διάρκειας συν τρεις επίσης 90λεπτες συμμετοχές στα τρία ματς που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα του στα πλέι οφ. Σε αυτά προστίθενται και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο. Τρεις 90 λεπτών και μία 120 λεπτών, στον επαναληπτικό με τη Λαμία. Με λίγα λόγια… βιονικός, με το σερί του να σταματάει στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ και τον Χουτεσιώτη να μένει πλέον ως ο μοναδικός που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Τα παιχνίδια του Μπράμπετς στη φετινή Σούπερ Λίγκα

Τα παιχνίδια του Μπράμπετς από πέρσι τον Ιούνιο μέχρι σήμερα:

Αναλυτικά η ενημέρωση και η αποστολή της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (10/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (νωρίς το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Benalouane, Luis Palma, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης».

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάνος, Sakic, Cristian Lopez, Brabec, Denis, Duarte».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ