Ρονάλντο: Με δύο τρύπες στα πόδια μετά το ματς κόντρα στην Έβερτον (pic)

Ρονάλντο: Με δύο τρύπες στα πόδια μετά το ματς κόντρα στην Έβερτον (pic)

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πέρασε... καλά στην αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον καθώς τα χτυπήματα στα πόδια του από τους αντιπάλους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Έβερτον και ηττήθηκε με σκορ 1-0, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες της για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Επικίνδυνα όπως φαίνεται ήταν και τα μαρκαρίσματα των «ζαχαρωτών» πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλλον δεν πέρασε… καλά στο «Γκούντισον Παρκ», αφού και… ξύλο έφαγε και δεν κατάφερε να σκοράρει, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που κατάφερε να αποκομίσει από το παιχνίδι ήταν δύο πληγωμένα πόδια, καθώς οι φωτογραφίες με τα σημάδια που του άφησαν οι αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του ματς, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πάντως δεν φάνηκε να παραπονέθηκε στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά τις πληγές, έβγαλε κανονικά την αναμέτρηση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ