Σ-έξι Τσέλσι στο Saint Mary’s (0-6), «σφαλιάρα» για Άρσεναλ (1-2)

Σ-έξι Τσέλσι στο Saint Mary’s (0-6), «σφαλιάρα» για Άρσεναλ (1-2)

Αδιανόητο πάρτι της Τσέλσι στο Saint Mary's! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Ρεάλ, ισοπεδώνοντας τη Σαουθάμπτον (0-6). Εντός έδρας κάζο για την Άρσεναλ, με την Μπράιτον να τη ρίχνει στο καναβάτσο (1-2).

Θεέ μου, μια Τσέλσι! Η αρμάδα του Τόμας Τούχελ διέλυσε (0-6) με απίθανο τρόπο τη Σαουθάμπτον και έστειλε… μήνυμα στη Ρεάλ για τη ρεβάνς του Champions League στη Μαδρίτη. Οι «μπλε» έκαναν υγιεινό περίπατο, σκορπώντας τον τρόμο στο Saint Mary’s.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ ήταν σε «τρελά» κέφια, με τους «Αγίους» απλά να παραδίνονται στις ορέξεις τους. Μετά και την απίθανη εξάρα, οι «μπλε» του Λονδίνου ανέβηκαν στους 62 πόντους και παραμένουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Το… πάρτι ξεκίνησε από νωρίς για την Τσέλσι, με τον Αλόνσο να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό. Ο Μάουντ κατέβασε με το στήθος στην περιοχή κι έστρωσε όμορφα αριστερά στον Ισπανό που έγραψε το 0-1. Στο 15΄, από σερβιτόρος, ο Μάουντ έγινε εκτελεστής και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 2ο γκολ των «μπλε».

Στο 22΄, τη… σκυτάλη του σκοραρίσματος την ανέλαβε ο Βέρνερ, με τον Γερμανό επιθετικό να περνάει και τον Φόρστερ για το 0-3. Η Τσέλσι ήταν ασταμάτητη, με τον Χάβερτς να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με γκολ στο 31ο λεπτό.

Οι «μπλε» μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βέρνερ να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 0-5. Το τελικό 0-6 για την ομάδα του Τούχελ διαμορφώθηκε στο 54΄. Ο Πούλισικ πλάσαρε από κοντά, με τον Φόρστερ να σώζει και τον Μάουντ να σκοράρει από κοντά το 2ο του γκολ στο ματς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Λιβραμέντο (73’ Σμόλμποουν), Σαλισού, Α.Άρμστρονγκ (46’ Ντιαλό), Ρομέου (35’ Βαλερί), Ελιουνούσι, Γουόρντ Πράουζ, Άνταμς, Σ.Αρμστρονγκ

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα (63’ Τζέιμς), Κρίστενσεν, Αλόνσο, Κόβατσιτς, Λόφτους Τσικ, Καντέ, Μάουντ (69’ Ζιγές), Χάβερτς (46’ Πούλισικ), Βέρνερ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 1-2

«Αυτοκτονικές» τάσεις δείχνει το τελευταίο διάστημα η Αρσεναλ. Μετά τη βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, ήταν η σειρά της Μπράιτον να τη ρίξει στο καναβάτσο (1-2).

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στραβοπάτησε και στο Εμιρέιτς, παραμένοντας στην 5η θέση και στους 54 πόντους. Μετά και το νέο κάζο των «κανονιέρηδων» αναμένεται μεγάλη μάχη για το… σεντόνι, με την Τότεναμ να είναι στους 54 και τις Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 51.

Από την άλλη πλευρά, με το διπλό στο Λονδίνο, η Μπράιτον κλείδωσε την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στο 27ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. ΟΜουεπού έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τροσάρ με πλασέ από το πέναλτι, έγραψε το 0-1. Στο 61ο λεπτό ο Ράμσντεϊλ έσωσε μετά από κεφαλιά του Ντανκ, ενώ στο 66’ οι «γλάροι» άλλαξαν πανέμορφα την μπάλα, ο Καϊσέδο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μουεπού με φοβερό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 0-2.

Οι κανονιέρηδες πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με απίθανο σουτ του Όντεγκααρντ στο 89΄.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Σέντρικ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα, Λοκόνγκα, Όντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου (62’ Ενκετιά), Μαρτινέλι (74’ Πεπέ), Σακά, Λακαζέτ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντανκ, Φέλτμαν, Γκρος, Κουκουρέγια, Μακ Άλιστερ, Μουεπού (76 Λάμπτεϊ), Καϊσέδο, Μπισουμά (74’ Λαλάνα), Γουέλμπεκ, Τροσάρ (85’ Γουέμπστερ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Γουότφορντ-Λιντς 0-3
  • Σαουθάμπτον-Τσέλσι 0-6
  • Αρσεναλ-Μπράιτον 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ