Ρονάλντο: «Ζητώ συγγνώμη για το ξέσπασμα μου»

Ρονάλντο: «Ζητώ συγγνώμη για το ξέσπασμα μου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να απολογηθεί για την πράξη του να πετάξει στο έδαφος το κινητό οπαδού της Έβερτον και για να επανορθώσει τον προσκαλεί στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Κριστίανο Ρονάλντο μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον με 1-0 για την 32η αγωνιστική της Premier League δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και πέταξε στο έδαφος το κινητό ενός φιλάθλου των γηπεδούχων.

Αυτή η κίνηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ μέσα σε λίγη ώρα το Video έγινε viral στα social media.

Πάντως λίγο αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλησε να απολογηθεί για την ενέργεια του και μέσα από μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη, ενώ για να επανορθώσει προσκάλεσε τον οπαδό των «ζαχαρωτών» στο Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστούμε τα συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές, όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, πρέπει πάντα να σεβόμαστε, να είμαστε υπομονετικοί και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον οπαδό να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair-play και ευγενής άμιλλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ