Ντε Χέα: «Λυπηρό και ντροπή για τη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ντε Χέα: «Λυπηρό και ντροπή για τη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο Νταβίντ ντε Χέα μίλησε έξω από τα δόντια και χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα που υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από την Έβερτον και πλέον μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της και είναι στην έβδομη θέση με 51 βαθμούς και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα σε δηλώσεις του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα που υπέστησαν οι κόκκινοι διάβολοι από τα ζαχαρωτά.

«Είναι ντροπή από πλευράς μας για να είμαστε ειλικρινείς, θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν σκοράρουμε αλλά δεν δημιουργούμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για γκολ. Δεν είμαστε αρκετά καλοί, αυτό είναι σίγουρο. Θα είναι δύσκολο να βρεθούμε στην τετράδα.

Η Έβερτον έπαιξε την Τετάρτη, ήταν νευρική μπορούσες να το καταλάβεις και ακόμα και έτσι καταφέραμε να χάσουμε. Βλέπεις ότι ήταν κουρασμένοι αλλά είχαν περισσότερη επιθυμία από εμάς, συνέχισαν να παλεύουν και έπαιξαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είναι πολύ λυπηρό που χάσαμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πορτιέρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ