Ισπανία: Ο Ντε Χέα εκτός κληθέντων του Λουίς Ενρίκε, πρώτη κλήση για τον Ράγια

Ισπανία: Ο Ντε Χέα εκτός κληθέντων του Λουίς Ενρίκε, πρώτη κλήση για τον Ράγια

Εκτός κλήσεων του Λουίς Ενρίκε ο Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Ντέιβιντ Ράγια της Μπρέντφορντ να παίρνει τη θέση του.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν είναι μεταξύ των κληθέντων του Λουίς Ενρίκε για τα φιλικά αυτού του μήνα με την Αλβανία και την Ισλανδία, ενώ ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια, έλαβε την πρώτη του πρόσκληση στην εθνική ομάδα.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε για τελευταία φορά με την Ισπανία τον Οκτώβριο του 2020, αλλά ήταν στην αποστολή της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελλάδα και τη Σουηδία τον Νοέμβριο. Ο Ράγια, ο οποίος κράτησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία του αυτή τη σεζόν, έχασε σημαντικό μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά επέστρεψε στην ομάδα της Μπρέντφορντ τον Φεβρουάριο.

«Τα πάει πολύ καλά εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονώ πραγματικά να τον δω στο πλαίσιο της εθνικής ομάδας», δήλωσε ο προπονητής Λουίς Ενρίκε. «Είναι καλός στο γκολ, διαχειρίζεται καλά τις καταστάσεις παιχνιδιού με την μπάλα στα πόδια του… έχει υψηλό επίπεδο».

Η Ισπανία τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στα προκριματικά με 19 βαθμούς, μπροστά από τη δεύτερη Σουηδία και την τρίτη εθνική μας, για να κλείσει τη θέση της στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η «φούρια ρόχα» φιλοξενεί την Αλβανία στις 26 Μαρτίου και την Ισλανδία στις 29 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ