Το απίστευτο ρεκόρ του Τούχελ στους ημιτελικούς και ο έκτος τελικός με την Τσέλσι (pic, vid)

Το απίστευτο ρεκόρ του Τούχελ στους ημιτελικούς και ο έκτος τελικός με την Τσέλσι (pic, vid)

Μόνο προκρίσεις μετράει στην καριέρα του σε φάσεις ημιτελικών ο Τόμας Τούχελ! Έκτος τελικός μέσα σε 15 μήνες με την Τσέλσι!

Αν και τα βρήκε κάπως… σκούρα, η Τσέλσι έκανε το καθήκον της, έδειξε την ανωτερότητα της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και προκρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του FA Cup, «κλειδώνοντας» έτσι το ραντεβού με τη Λίβερπουλ στο «Γουέμπλεϊ» στις 14/5.

Ένας ακόμα τελικός για τους «μπλε» με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο. Πιο συγκεκριμένα, ο έκτος. Από τον Γενάρη του 2021, όταν και ανέλαβε την Τσέλσι, ο Τόμας Τούχελ έχει καταφέρει να την οδηγήσει σε έξι μεγάλα ραντεβού.

Ο πρώτος ήταν αυτός του περασμένου FA Cup, όταν οι «μπλε» ηττήθηκαν από τη Λέστερ με 1-0. Ακολούθησε φυσικά ο μεγάλος τελικός του Champions League, το οποίο κατέκτησε η Τσέλσι, πριν έρθουν τα δύο μεγάλα ραντεβού για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Τσέλσι ήταν φιναλίστ και στον τελικό του Carabao Cup, πάλι με τη Λίβερπουλ, από την οποία θα ψάξει την εκδίκηση της στο FA Cup. Έτσι, με την πρόκριση της χθες, η Τσέλσι θα δώσει τον έκτο της τελικό με τον Γερμανό προπονητή στον πάγκο, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε συνέχεια και σε ένα φοβερό ρεκόρ που έχει στα ημιτελικά, σε όλη του την καριέρα.

Κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ο Τούχελ κατάφερε να πάρει την 10η του πρόκριση σε ημιτελική φάση. Το «τρελό» ωστόσο είναι το γεγονός πως ο Γερμανός δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από σε φάση ημιτελικών, καθώς έχει το απόλυτο 10/10!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ