Σοκ για τον Ρονάλντο: Ανακοίνωσε τον θάνατο του νεογέννητου αγοριού από τα δίδυμα της Χεορχίνα (pic)

Σοκ για τον Ρονάλντο: Ανακοίνωσε τον θάνατο του νεογέννητου αγοριού από τα δίδυμα της Χεορχίνα (pic)

Με ανακοίνωσή τους στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ έκαναν γνωστό πως το νεογέννητο αγόρι τους έχασε τη μάχη για την ζωή.

Τραγική είδηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η σύντροφός του Χεορχίνα Ροντρίγκες ανακοίνωσαν μέσω των social media πως το αγόρι από τα κυοφορούμενα δίδυμα, έχασε τη ζωή του.

Όπως έκαναν γνωστό, το κοριτσάκι γεννήθηκε και είναι καλά στην υγειά του, σε αντίθεση με το αγοράκι που δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της γέννας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι. Όπως είναι λογικό ολόκληρη η οικογένεια του Ρονάλντο βρίσκεται σε σοκ και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί.

Η ανάρτηση στα social media:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ