Ποιος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των 10’s στην Premier League – Οι αριθμοί… μίλησαν (pic)

Ποιος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των 10’s στην Premier League – Οι αριθμοί… μίλησαν (pic)

Ούτε ο Κουν Αγκουέρο, ούτε ο Χάρι Κέιν, ούτε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Έντεν Αζάρ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των 10's στην Premier League!

Ήταν μια δεκαετία που γράφτηκαν πολλές «χρυσές» σελίδες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Εκείνο το επικό «ψαλιδάκι» του Γουέιν Ρούνεϊ με τη Μάντσεστερ Σίτι. ΤΟ γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο με την ΚΠΡ.

Η δεκαετία των 10’s άφησε πολλά μεγάλα ονόματα γενικότερα. Ωστόσο ένας ήταν ο κορυφαίος. Και σύμφωνα με τους αριθμούς και τα στατιστικά, αυτός ήταν ο Έντεν Αζάρ.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ ήταν σύμφωνα με τα ratings και τις κατηγορίες της Opta, το Νο.1 της Premier League για τη δεκαετία 2010-2019. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι ολοκλήρωσε τη δεκαετία με 7.64 μέσο όρο rating, που είναι και το μεγαλύτερο της κατηγορίας, μπροστά από τον Κουν Αγκουέρο που είχε 7.46. Τρίτος ο Χάρι Κέιν με 7.42, τέταρτος ο Ντάβιντ Σίλβα με 7.37, με τον Σαντιό Μανέ να ολοκληρώνει την πεντάδα με 7.31.

Ο Αζάρ μέσα σε αυτό το διάστημα είχε με την Τσέλσι συνολικά στην Premier League 245 συμμετοχές (25ος), 491 σουτ (15ος), 85 γκολ (6ος), 593 πάσες «κλειδιά» (2ος), 54 ασίστ (3ος) και 909 επιτυχημένες ντρίμπλες (1ος).

Προϋπόθεση οι 175 συμμετοχές…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ