Άρσεναλ: Θέλει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ

Άρσεναλ: Θέλει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ

Η Άρσεναλ σύμφωνα με το Footmercato θέλει να αποκτήσει δανεικό τον Αζάρ από τη Ρεάλ, ωστόσο ο Βέλγος θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη.

Ο Εντέν Αζάρ όλο το διάστημα της παραμονής του στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, μιας και ο Βέλγος ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς, ενώ πρόσφατα πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει την ερχόμενη σεζόν αν παραχωρήσει τον Αζάρ ως δανεικό με σκοπό το καλοκαίρι του 2023 να καταφέρει να τον πουλήσει. Μάλιστα όπως αποκάλυψε το Footmercato η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Βέλγο επιθετικό με τις δύο πλευρές να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές.

Πάντως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αζάρ δεν είναι καθόλου θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο Βέλγος δεν θέλει να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, καθώς θεωρεί πως από την νέα σεζόν θα καταφέρει να βρει θέση βασική στην ενδεκάδα της «βασίλισσας».

Ο Αζάρ ούτε τη φετινή χρονιά έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ρεάλ, καθώς έχει συνολικά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ το καλοκαίρι του 2019 δαπάνησε το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ