Έρικσεν: «Αλλάζεις σκεπτικό, δεν ξέρω αν αγχώνομαι πλέον για τα παιχνίδια»

Έρικσεν: «Αλλάζεις σκεπτικό, δεν ξέρω αν αγχώνομαι πλέον για τα παιχνίδια»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την περιπέτεια της υγείας του το περασμένο καλοκαίρι πλέον αναφέρει πως άλλαξε νοοτροπία και δεν αγχώνεται για τα παιχνίδια όπως παλαιότερα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν το περασμένο στο Euro του 2020 σοκάρε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για τον επαναφέρουν στη ζωή.

Πλέον ο Δανός έχει επιστρέψει κανονικά στην αγωνιστική δράση με την φανέλα της Μπρέντφορντ στην Premier League, έχοντας ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια του καλοκαιριού και πλέον έχει ως στόχο να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο Κρίστιαν Έρικσεν παραδέχεται πως πλέον άλλα πράγματα βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα και δεν πιέζεται τόσο όσο το έκανε παλαιότερα αναφορικά με τους ποδοσφαιρικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρίστιαν Έρικσεν: 

«Είμαι αρκετά πιο χαλαρός. Δεν ξέρω αν πλέον αγχώνομαι ή στρεσάρομαι όταν έρχεται το κάθε διαφορετικό παιχνίδι. Αν είμαι υγιής και είναι καλή η ζωή μου, είναι αυτά που μου αρκούν αυτή τη στιγμή».

«Αν υπήρχε το παραμικρό ρίσκο για την ζωή μου, δεν θα επέστρεφα ποτέ. Τόσο απλό ήταν. Όταν ξεκίνησα προπονήσεις μετά από τρεις μήνες, άρχισα να ελέγχω ό,τι μπορούσε να ελεγχθεί, έκανα και εξετάσεις στην καρδιά και δεν υπήρχε πλέον ρίσκο για εμένα. Θα κάναμε άλλη κουβέντα αν ο γιατρός είχε πει “δεν θα έπρεπε να σκέφτεσαι να παίξεις”, αλλά μου είπαν να έχω εμπιστοσύνη κι όλα θα είναι καλά».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ