Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζιντσένκο έτρεξε να δώσει τη φανέλα του σε πιτσιρικά με τη σημαία της Ουκρανίας (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ζιντσένκο έτρεξε να δώσει τη φανέλα του σε πιτσιρικά με τη σημαία της Ουκρανίας (vid)

Ένας μικρός οπαδός της Σίτι θέλησε να δείξει την στήριξη του προς την Ουκρανία κρατώνας μια σημαίας της, με τον Ουκρανό μπακ των «πολιτών» Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, να του λέει «ευχαριστώ» χαρίζοντας του την φανέλα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Γουότφορντ, την οποία και φιλοδώρησε με πέντε τέρματα το απόγευμα του Σαββάτου για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τον Ζιντσένκο να φτιάχνει το πρώτο γκολ της ομάδας του και το πρώτο από τα τέσσερα του Ζεσούς.

Ο Ουκρανός μπακ με κάθε ευκαιρία, μας υπενθυμίζει, πόσο σημαντικό είναι να ταχθούν όλοι ενάντια του Πούτιν και στον πόλεμο που συνεχίζουν τα ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία.

Ο άσος των «πολιτών» χαίρει της απόλυτης στήριξης από τον κόσμο της Σίτι και αυτό το αντιλήφθηκε και στο ματς με τους «hornets» στο Etihad. 

Πιο συγκεκριμένα ένας νεαρός φίλαθλος της Σίτι, κρατούσε μια σημαία της Ουκρανίας στα χέρια του, θέλοντας να είναι έτσι στο πλευρό του Ζιντσένκο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην του κάνει δώρο τη φανέλα του θέλοντας και αυτό με την σειρά του να του πει το δικό του «ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ