Κλοπ: «Δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν στο Άνφιλντ»

Κλοπ: «Δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν στο Άνφιλντ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε σε δηλώσεις του πως η ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ είναι εξαιρετική, κάτι που κάνει σχεδόν αδύνατον να αντιμετωπίσει κανείς τη Λίβερπουλ...

Η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Έβερτον και ο τεχνικός των «ρεντς», Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την ατμόσφαιρα του «Άνφιλντ».

«Αν μπορούμε να δημιουργούμε σε κάθε ματς τέτοια ατμόσφαιρα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους μας να μας αντιμετωπίσουν για 95 λεπτά», τόνισε αρχικά ο Γερμανός προπονητής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό σερί που έχει φτιάξει η ομάδα του.

«Ο αριθμός των νικών που έχουμε πάρει τους τελευταίους μήνες είναι… τρελός. Πρέπει να δουλέψεις και τα παιδιά το έκαναν ξανά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Ντιβόκ Οριγκί, χαρακτηρίζοντάς τον επιθετικό παγκόσμιας κλάσης. «Δεν μπαίνει πάντα στην αποστολή και αυτό είναι γελοίο, όμως είναι πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμαστε. Δεν θα μου λείψει ποτέ άλλος ποδοσφαιριστής όσο αυτός. Είναι επιθετικός παγκόσμιας κλάσης, ένας θρύλος και θα μείνει θρύλος για πάντα. Οι δυνατότεροι παίκτες είναι αυτοί που δεν παίζουν πάντα. Ο Τσάμπερλεϊν, ο Έλιοτ, ο Μιναμίνο, ακόμα και ο Ουίλιαμς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ