Όντεγκααρντ: «Ελπίζω ο Χάαλαντ να έρθει στην Άρσεναλ και να μην πάει στην Σίτι» (vid)

Όντεγκααρντ: «Ελπίζω ο Χάαλαντ να έρθει στην Άρσεναλ και να μην πάει στην Σίτι» (vid)

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ εξέφρασε την ελπίδα ο Έρλινγκ Χάαλαντ να αγωνιστεί με τα χρώματα της Άρσεναλ και όχι της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ διανύει τους τελευταίους του μήνες με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, μιας και ο Νορβηγός σούπερ σταρ αναμένεται στο τέλος της σεζόν να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα.

Πιο πιθανός προορισμός είναι η Premier League, με πρόσφατα δημοσιεύματα στο Νησί, να κάνουν λόγο για συμφωνία του Χάαλαντ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εάν αυτές οι αναφορές αποδειχθούν αληθινές, τότε ο Χάαλαντ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Premier League, καθώς οι «πολίτες» του προσφέρουν συμβόλαιο 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Ωστόσο, μέσα σε όλες τις εικασίες, ο μέσος της Άρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκααρντ έστειλε ένα μήνυμα στον συμπατριώτη του, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής, λέγοντας του πως θα πρέπει να επιλέξει την Άρσεναλ και όχι τη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

«Είναι ένας αστείος τύπος πολύ καλός μου φίλος, καθώς και σπουδαίος παίκτης φυσικά, οπότε θα δούμε τι θα κάνει, δεν ξέρω. Αν έρθει στην Αγγλία, πρέπει να έρθει σε εμάς φυσικά, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε μιλήσει πολύ για αυτό, ξέρω ότι έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να τον ρωτήσουν και να του πουν τι να κάνει και δεν θέλω να το κάνω. Είναι θηρίο, δυνατός, γρήγορος και νομίζω ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να παίξει σε κάθε πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ