Χάαλαντ: Ο εκπρόσωπός του διέψευσε τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Χάαλαντ: Ο εκπρόσωπός του διέψευσε τη συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)

Η «Daily Mail» έκανε λόγο για συμφωνία Μάντσεστερ Σίτι και Έρλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Νορβηγού επιθετικού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ένα δημοσίευμα της «Daily Mail»… τάραξε τα νερά, καθώς έκανε λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μάλιστα η συμφωνία προβλέπει ποσό-ρεκόρ για το συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Σίτι προσφέρει στον Χάαλαντ συμβόλαιο ύψος 500.000 λιρών την εβδομάδα.

Ωστόσο, κάπου εδώ… χαλάνε τα σχέδια των Citizens, καθώς, όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Νορβηγού επιθετικού, Γιαν Άαγκε Φιόρτοφτ, δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Όπως έχω υποδείξει τους τελευταίους μήνες, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να καταλήξει στη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δύο φαβορί. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση του Φιόρτοφτ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Χάαλαντ, ο οποίος έχει σημειώσει 16 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος με την Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν και έχει δώσει πέντε ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ