Σαουθάμπτον: Ρήξη χιαστού για τον Λιβραμέντο, μένει νοκ-άουτ για όλο το 2022

Σαουθάμπτον: Ρήξη χιαστού για τον Λιβραμέντο, μένει νοκ-άουτ για όλο το 2022

Ο τραυματισμός του Τίνο Λιβραμέντο στο μας κόντρα στην Μπράιτον αποδείχτηκε πολύ σοβαρός, με τη Σαουθάμπτον να κάνει γνωστό πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το ματς της περασμένης Κυριακής (24/4) απέναντι στην Μπράιτον βρήκε τη Σαουθάμπτον να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στα δύο γκολ του Γουόρντ-Πράουζ, ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Τίνο Λιβραμέντο.

Ο άσος των «Άγιων» τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (διεκδίκησε τη μπάλα μαζί με τον Εμουέπου) και χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο  πριν μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της ομάδας επιβεβαιώθηκαν, με τον αγγλικό σύλλογο να κάνει γνωστό την Τετάρτη (27/4) πως ο 19χρονος  φουλ μπακ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για όλο το 2022 μέχρι να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

«Θα επιστρέψεις πιο δυνατός Τίνο», ήταν το μήνυμα εμψύχωσης της Σαουθάμπτον μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ