Έριξε τα «καρφιά» του ο Πεπ για τη βράβευση του Σαλάχ: «Η Λίβερπουλ έχει όλους τους κορυφαίους»(vid)

Έριξε τα «καρφιά» του ο Πεπ για τη βράβευση του Σαλάχ: «Η Λίβερπουλ έχει όλους τους κορυφαίους»(vid)

Με σαφή την ειρωνική του διάθεση στις ερωτήσεις για τον Σαλάχ, ο Καταλανός τεχνικός πήρε θέση για το βραβείο του κορυφαίου που κέρδισε ο «Φαραώ» από την Ένωση Συντακτών.

Ο Αιγύπτιος αστέρας των «κόκκινων» αναδείχθηκε καλύτερος και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Κέβιν Ντε Μπροίνε   κερδίζοντας την διάκριση από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου για την σεζόν 2021-2022.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τη βράνευση του Σαλάχ, με τον τεχνικός της Σίτι να εμφανίζεται αρκετά ενοχλημένος και να απαντά με ειρωνική διάθεση:

«Η Λίβερπουλ έχει τον κορυφαίο τερματοφύλακα, τον κορυφαίο δεύτερο τερματοφύλακα, τον κορυφαίο αμυντικό, τον καλύτερο χαφ, τον καλύτερο επιθετικό και παίρνουν όλα τα βραβεία… Μπράβο τους».

«Όλα μου τα χρόνια στην προπονητική έχω μεγάλους αντιπάλους. Είναι ωραίο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο γιατί η ομάδα του αποφάσισε να συνεχίσουν μαζί. Εγώ ενδιαφερόμαι για το φινάλε της σεζόν και μετά θα έχουμε χρόνο ν’ ασχοληθούμε με το δικό μου συμβόλαιο.

Είμαι ήδη 6 χρόνια εδώ… Θα έχουμε χρόνο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να με οδηγήσει η ζωή για να δουλέψω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ