Τεν Χαγκ: Ζήτησε από την Γιουνάιτεντ να μην τον ενοχλεί πριν τα ματς του Άγιαξ

Τεν Χαγκ: Ζήτησε από την Γιουνάιτεντ να μην τον ενοχλεί πριν τα ματς του Άγιαξ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να κλείσει με όσο τον δυνατόν καλύτερο τρόπο την θητεία του στον Άγιαξ, και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μην του αποσπούν την προσοχή πριν τους αγώνες που έχει να δώσει με τον «Άιαντα».

Ο Ολλανδός τεχνικός είναι αυτός, ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι, με σκοπό να επαναφέρει τους «κόκκινους διάβολους» ξανά στις ράγες των επιτυχιών.

Εως τότε όμως ο 52χρονος τεχνικός παραμένει προπονητής του Άγιαξ. Γι’ αυτό και προκειμένου να μείνει συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του με τον «Αίαντα» ζήτησε από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, να μην τον απασχολούν πριν τα παιχνίδια της ομάδας του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το «ESPN», οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Έρικ Τεν Χαγκ, προκειμένου να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα χρονιά. Ωστόσο οι συζητήσεις θα «παγώσουν» μιας και ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στον Άγιαξ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ