Ράνγκνικ: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο»

Ράνγκνικ: «Πρέπει να ρωτήσετε τον Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο»

Ο Ράφλ Ράνγκνικ ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση και τον ρόλο που θα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν παραμείνει στη και τη νέα χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει πως για αυτό θα απαντήσει ο νέος προπονητής των «κόκκινων διάβολων», ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ο άνθρωπος στον οποίο οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσαν τα «κλειδιά» της επόμενης ημέρας. Αν και αν λάβουμε υπόψην την τωρινή εικόνα της Γιουνάιτεντ, τότε ο Ολλανδός έχει αρκετά δύσκολο έργο, προκειμένου να οδηγήσει την Γιουνάιτεντ ξανά στις επιτυχίες.

Οπως είναι λογικό αναμένονται αρκετές προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας, με το μελλον αρκετών ποδοσφαιριστών να μοιάζει αβέβαιο.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της εθνικής Αυστρίας, χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και θα παραμείνει κανονικά ως σύμβουλος των «κόκκινων διαβόλων», κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο υπάρχουν πολλά σενάρια τα οποία τον θέλουν να αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ».

Οπως τόνισε, η θέση του Κριστιάνο στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας, εξαρτάται από τον Έρικ Τεν Χαγκ και τα σχέδια που έχει για την χρησιμοποίησή του. Πάντως, σύμφωνα με τον Ράνγκνικ, ο Ολλανδός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Πορτογάλου επιθετικού.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον Έρικ Τεν Χαγκ για τον Κριστιάνο στο σύστημά του. Ο Κριστιάνο έχει δείξει ότι μπορεί ακόμα να είναι ένα ζωτικό μέρος αυτής της ομάδας. Είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται μερικούς ακόμα επιθετικούς», ανέφερε ο Ράνγκνικ το Sky Sports.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ