Χτυπά «καμπανάκι» ο Τούχελ για Τσέλσι: «Δεν είμαστε ασφαλείς!»

Χτυπά «καμπανάκι» ο Τούχελ για Τσέλσι: «Δεν είμαστε ασφαλείς!»

Η Τσέλσι μετά την ήττα από την Έβερτον μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την τετράδα της Premier League, με τον Τόμας Τούχελ να σπεύδει να χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ομάδα του.

Σε μπελάδες, όσον αφορά την τετράδα της Premier League μπήκε η Τσέλσι μετά την ήττα της από την Έβερτον,  καθώς πλέον βρίσκεται στο +3 από την τέταρτη Άρσεναλ και στο +5 από την πέμπτη Τότεναμ στην κούρσα για μία θέση στους ομίλους του νέου Champions League.

«Το είπα πριν από πολλές εβδομάδες ότι δεν ένιωθα ασφαλής και δεν είμαστε ποτέ ασφαλείς… Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνουμε τους βαθμούς όταν παίζουμε καλά κι αξίζουμε να τους πάρουμε και τους χάνουμε όταν είμαστε καλοί. Πρόκειται για έναν κακό συνδυασμό», τόνισε ο Τόμας Τούχελ.

«Ξέραμε τι θα επακολουθούσε και όπως και στα τελευταία ματς, παλέψαμε για να μην δεχτούμε γκολ. Στα τελευταία τέσσερα το καταφέραμε μία φορά με την Γουέστ Χαμ, είναι η μόνη νίκη που έχουμε και είμαι πολύ απογοητευμένος. Τι μπορώ να κάνω; Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί… Συμβαίνει πολύ συχνά. Αγωνιζόμαστε για ν΄ αποφύγουμε τα μεγάλα λάθη και για να έχουμε αποτελέσματα», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ