Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν τελείωσα ακόμα» (Vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν τελείωσα ακόμα» (Vid)

O Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως δεν τελείωσε ακόμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε απέναντι στην Μπρέντφορντ επικρατώντας με 3-0 σε ένα κρίσιμο ματς, που την κρατάει ακόμα ζωντανή στη διεκδίκηση της 4ης θέσης και του εισιτηρίου που οδηγεί στο Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους κόκκινους διαβόλους, ενώ μετά το τέλος καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ παράλληλα συγκινημένος γύρισε στην κάμερα, λέγοντας: «I’m not finished». Η συγκεκριμένη ατάκα του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί όσον αφορά το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ μείωσε στο -5 από την τέταρτη Άρσεναλ, αλλά έχοντας δύο ματς περισσότερα η έξοδος στο Champions League φαντάζει μακρινό -αν και όχι άπιαστο- όνειρο. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρονάλντο να μην συνεχίζει στην ομάδα τη νέα σεζόν λόγω της φετινής της πορείας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ