Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνεται για Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνεται για Πογκμπά

Σύμφωνα με ένα αγγλικό ρεπορτάζ βόμβα η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά που μένει ελεύθερος από τη συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική «Daily Mail» είναι έτοιμη να πυροδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του καλοκαιρού, καθώς θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Πολ Πόγκμπα μετά και την σύμφωνη γνώμη του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γάλλος χαφ μένει ελεύθερος από τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού θεωρεί ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να καλύψουν τις φιλοδοξίες του και ήδη υπάρχει φημολογία για επιστροφή του στη Γιουβέντους ή για μετακόμιση στην πατρίδα του και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Καταλανός προπονητής από την άλλη πλευρά βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή, καθώς το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει ο Φερναντίνιο από την ομάδα. Έτσι ο Γκουαρντιόλα έχει τον Πολ Πογκμπά ψηλά στην λίστα του, ενώ μάλιστα από το 2018 υπήρχαν κάποιες επαφές για την ένταξη του Γάλλου στην ομάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο παίκτης κάθε άλλο παρά απορρίπτει τη συγκεκριμένη προοπτική, ακολουθώντας την απόφαση του Κάρλος Τέβες το 2009, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ