Εξέθεσε τη Γιουνάιτεντ ο Ράνγκνικ: «Ζήτησα παίκτη, μου είπαν όχι και υπήρχαν οι Ντίας, Αλβάρες και Βλάχοβιτς»

Εξέθεσε τη Γιουνάιτεντ ο Ράνγκνικ: «Ζήτησα παίκτη, μου είπαν όχι και υπήρχαν οι Ντίας, Αλβάρες και Βλάχοβιτς»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ «δίκασε» την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αρνητική απάντηση που του έδωσε όταν εκείνος τον Ιανουάριο ζήτησε ενίσχυση στην επίθεση της ομάδας.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη που εξέθεσε τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για όσα συνέβησαν τον Ιανουάριο στο μεταγραφικό τοπίο.

Ο Γερμανός υπηρεσιακός κόουτς που σύντομα θ’ αναλάβει την εθνική Αυστρίας αλλά θα παραμείνει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως σύμβουλος του Έρικ Τεν Χαγκ, ξεκαθάρισε πως η διοίκηση του συλλόγου ήταν εκείνη που του ύψωσε απαγορευτικό για μετεγγραφή τον περασμένο Ιανουάριο.

Εκείνος έκανε την προσπάθειά του, όμως… βρήκε κλειστή την πόρτα, αφού παρότι όπως είπε υπήρχαν παίκτες όπως ο Ντίας, ο Αλβάρες και ο Βλάχοβιτς, οι ιθύνοντες του συλλόγου προτίμησαν να μην δώσουν λεφτά για να ενισχυθεί η ομάδα.

«Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα, ο Αλβάρες που τώρα έχει συμφωνήσει με την Σίτι…» ήταν τα λόγια του Ράνγκνικ που έριξε όλο το φταίξιμο για την μη ενίσχυση του ρόστερ, στους ανωτέρους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ