Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0

Η θλιβερή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, με την Μπράιτον να στήνει πάρτι και να διασύρει με 4-0 την ομάδα του Ράνγκνικ που θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμη περισσότερα γκολ.

Τυχαίο γεγονός αποδείχτηκε η νίκη επί της Μπρέντφορντ την προηγούμενη αγωνιστική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την έξοδό της στην Ευρώπη, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «Amex Stadium» και διασύρθηκε με 4-0 από την εξαιρετική Μπράιτον. Μάλιστα το σκορ κολακεύει τους «κόκκινους διαβόλους» αφού οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Το πάρτι για την Μπράιτον ξεκίνησε στο 15ο λεπτό όταν ο Καϊσέδο με συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Η Μπράιτον είχε ακόμη δύο καλές στιγμές μέχρι το ημίχρονο για να πετύχει και δεύτερο γκολ, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν έκανε απολύτως τίποτα στο γήπεδο παρουσιάζοντας θλιβερή εικόνα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε το 2-0 όταν στο 49′ ο Τροσάρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κουκουρέγια σκόραρε με κοντινό πλασέ. Ο Γκρος με ωραιό τελείωμα έγραψε το 3-0 στο  58′ και στο επόμενο λεπτό ο Τροσάρ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν ανύπαρκτη και στο 65′ η Μπράιτον έχασε μυθική ευκαιρία για το 5-0, αλλά ο Μακ Άλιστερ με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Καβάνι πέτυχε ένα γκολ στο 73′ για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ήταν φανερά εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε, με το 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια, Μαρτς (77’ Λάμπτεϊ), Γκρος, Μπισουμά, Μακ Άλιστερ (67’ Γουέμπστερ), Καϊσέδο, Τροσάρ (83’ Μοπέ), Γουέλμπεκ

Γιουνάιτεντ: ΝτεΧέα, Τέλες, Βαράν, Λίντελεφ, Νταλότ, Μάτα (71’ Μαγκουάιρ), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα (46’ Καβάνι), Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ