Ο Φερναντίνιο στηρίζει τους νεαρούς αμυντικούς της Σίτι

Ο Φερναντίνιο στηρίζει τους νεαρούς αμυντικούς της Σίτι

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών για τη Σίτι, με τον Φερναντίνιο να βρίσκει τη... λύση.

Η Μάντσεστερ Σίτι, θα αγωνισθεί χωρίς τους βασικούς αμυντικούς Ρούμπεν Ντίας, Τζον Στόουνς και Κάιλ Γουόκερ για τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά ο Φερναντίνιο υποστήριξε πως η ακαδημία του συλλόγου και το ταλέντο που υπάρχει εκεί, μπορεί να καλύψει τα κενά.

Η Σίτι, που προηγείται της Λίβερπουλ με τρεις βαθμούς, έχασε τον Ντίας από μυϊκό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης νίκης με 5-0 επί της Νιούκαστλ και πλέον η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μείνει μόνο με τέσσερις αμυντικούς.

Ο Νέιθαν Άκε παλεύει επίσης με ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και η Σίτι ίσως στραφεί στον 19χρονο Σι Τζέι Ίγκαν-Ράιλι ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ως αλλαγή του Εμερικ Λαπόρτ κόντρα στη Νιούκαστλ και στον 18χρονο Λουκ Μπέτε που ήταν στον πάγκο.

«Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τώρα, αλλά είναι το τέλος της σεζόν και αυτό είναι φυσιολογικό», είπε σε δημοσιογράφους ο Φερναντίνιο, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί στην άμυνα στο παρελθόν.

«Είναι χαρά για εμένα να βλέπω μερικά από τα νεαρά παιδιά να έρχονται και να παίζουν γιατί τους έχουμε δει κατά τη διάρκεια της σεζόν και ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν.
Δείχνουν κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση ότι μπορούν να παίξουν για την πρώτη ομάδα της Σίτι και ο Σι Τζέι είχε την ευκαιρία να παίξει λίγα λεπτά και είμαι χαρούμενος για αυτόν και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καριέρα του».

Η Σίτι αντιμετωπίζει τις Γουλβς, Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα στα τρία τελευταία παιχνίδια της, καθώς στοχεύει στο τέταρτο πρωτάθλημα σε πέντε σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ