Αρτέτα: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Αρτέτα: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Μικέλ Αρτέτα, η Άρσεναλ δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο, έχοντας μπροστά της, την πρόκληση για μία θέση στο Champions League.

Ένα ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου εναντίον της Τότεναμ είναι πάντα μια ιδιαίτερη συνάντηση στην Premier League, αλλά η Άρσεναλ δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο, έχοντας μπροστά της, την πρόκληση για μία θέση στο Champions League, όπως δήλωσε σήμερα Μίκελ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ απέχει τέσσερις βαθμούς από την Τότεναμ, τρία παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου της θα της εξασφάλιζε θέση στην πρώτη τετράδα, και την επιστροφή στο Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016-17.

«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αν κερδίσουμε εναντίον τους, θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον κίνητρο ή να τους πει κάποιος κάτι περισσότερο από αυτό», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους πριν από την αυριανή συνάντηση.
«Η ευκαιρία είναι εκεί, θα παίξουμε για να το πετύχουμε, όπως κάνουμε πάντα. Έτσι έχουμε φτάσει σε αυτή τη θέση και έτσι θα το προσεγγίσουμε», πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ