Μέισον Μάουντ: Το double-double και η είσοδος στο… big 5 της Τσέλσι (pics, vids)

Μέισον Μάουντ: Το double-double και η είσοδος στο… big 5 της Τσέλσι (pics, vids)

Ο Μέισον Μάουντ ολοκλήρωσε το double-double για φέτος στην Premier League και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ της Τσέλσι, γράφοντας ιστορία!

Ένα «τρίποντο» που στο… ταμείο της χρονιάς θα αποδειχθεί «χρυσάφι» πήρε χθες η Τσέλσι στο Elland Road απέναντι στη Λιντς Γιουνάιτεντ.

Με μια πολύ ώριμη εμφάνιση, η ομάδα του Τόμας Τούχελ κατάφερε να επικρατήσει της Λιντς με 3-0 και να φτάσει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό διπλό, καθώς πλέον χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι σε Λέστερ και Γουότφορντ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την τετράδα.

Πρωταγωνιστής των Λονδρέζων για ακόμη μια φορά, ήταν ο Μέισον Μάουντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήταν και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα γκολ και μια ασίστ, δίνοντας έτσι συνέχεια στην τρομερή περίοδο που διανύει.

Μάλιστα, ο 23χρονος κατάφερε να γράψει ιστορία χθες στο Elland Road, καθώς έγινε μόλις ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Τσέλσι που θα ολοκληρώσει μια σεζόν στην Premier League, έχοντας διψήφιο αριθμό τόσο στα γκολ, όσο και στις ασίστ.

Το κλαμπ στο οποίο μπήκε ο Μάουντ, είναι τόσο κλειστό και τόσο φοβερό, καθώς τα ονόματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη λίστα «τρομάζουν».

Πιο συγκεκριμένα, πριν φτάσει ο Μάουντ σε αυτό το τρομερό επίτευγμα, μόνο οι Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Έντεν Αζάρ και Χουάν Μάτα είχα ολοκληρώσει μια σεζόν στην Premier League με double double!

Ωστόσο, κανένας από τους τέσσερις δεν το είχε κάνει σε νεαρότερη ηλικία από τον Μέισον Μάουντ, καθώς ο Άγγλος μέσος της Τσέλσι το έκανε πιο γρήγορα από όλους, σε ηλικία 23 ετών και 121 ημερών!

Μάλιστα, ο Money Mase είναι μόλις ο πρώτος «μπλε» ποδοσφαιριστής μετά τον Λάμπαρντ, που σκοράρει 10+ non penalty γκολ στην Premier League, «φορώντας» άψογα τα… παπούτσια του μέντορα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ