Τότεναμ – Άρσεναλ 3-0: Μια ανάσα από την τετράδα τα «Σπιρούνια»

Τότεναμ – Άρσεναλ 3-0: Μια ανάσα από την τετράδα τα «Σπιρούνια»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν ο οποίος χτύπησε δις, η Τότεναμ πήρε με εμφατικό τρόπο (3-0) το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ και μειώσε την διαφορά από την πρώτη τετράδα στο -1, δύο στροφές πριν το τέλος.

Με τον Χάρι Κέιν να παίρνει το «όπλο» του και τον Σόν να τον συμπληρώνει, η Τότεναμ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βόρειο Λονδίνου, και μειώσε την απόσταση από την πρώτη τετράδα στον έναν βαθμό.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε πήραν προβάδισμα στο σκορ στο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέιν στο 22′. Ο Σοάρες έσπρωξε τον Σον σε ενάερια μονομαχία με τον Τίρνι να καταλογίζει πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 33′. Πιο συγκεκριμένα ο Χόλντινγκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αγκωνιά στον Σον, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ντάιερ. Ο στόπερ της Άρσεναλ υποστήριζε ότι τον έσπρωξε με τον ώμο, αλλά τον χτύπησε με τον αγκώνα.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Κέιν διπλασίασε τα τέρματα του. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σον, ο Μπεντανκούρ έπιασε μια κεφαλιά και ο αρχηγός των «σπιρουνιών» με κοντινή κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με το «καλημέρα», με τον Σον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 47′. Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με την Τότεναμ να διατηρεί το υπέρ της 3-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Τότεναμ: Λιορίς, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις (82′ Ροντόν), Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Κουλουσέβσκι (72′ Μόουρα), Σον (72′ Μπέρχβαϊν), Κέιν.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Σοάρες, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες (76′ Ταβάρες), Τομιγιάσου, Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ, Μαρτινέλι (64′ Σμιθ-Ρόου), Ενκέτια (73′ Λακαζέτ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ