Ο ΜακΛάρεν στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ

Ο ΜακΛάρεν στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ

Ο Έριν Τεν Χαγκ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν ο ΜακΛάρεν θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του στη Γιουνάιτεντ.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ, έχει «πιάσει δουλειά» ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και στο πλαίσιο αυτό, συγκάλεσε μια συνάντηση στο Αμστερνταμ, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αγιαξ.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sportsmail», ο 52χρονος Ολλανδός προπονητής, προσκάλεσε στην ολλανδική πρωτεύουσα, τον Στιβ ΜακΛάρεν, γεγονός που υποδηλώνει ότι θέλει να τον συμπεριλάβει στο επιτελείο του. Παρόντες σ’ αυτήν την «στρατηγικής» σημασίας συνάντηση, ήταν επίσης, ο επί χρόνια βοηθός του Τεν Χαγκ, Μίτσελ Φαν Ντερ Γκάαντ, καθώς και ένα μέλος της ομάδας «στρατολόγησης» της Γιουνάϊτεντ, που εκτιμάται πως είναι, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τζον Μάρτογκ.

Η παρουσία του 61χρονου ΜακΚλάρεν, υποδηλώνει ότι ο πρώην προπονητής των «Τριών Λιονταριών» (2006-2007) θα επιστρέψει στους «Κόκκινους Διαβόλους», όπου υπηρέτησε ως βοηθός του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και συμμετείχε στον θρίαμβο του 1999. Ο ΜακΚλάρεν συνεργάστηκε με τον Τεν Χαγκ, κατά την πρώτη σεζόν του Αγγλου στην Τβέντε (2008-09), όταν ο Ολλανδός ήταν ο βοηθός του Αγγλου. Μόνο που τώρα, οι ρόλοι θα αντιστραφούν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γνώση της Γιουνάιτεντ και της Premier League, από τον πρώην προπονητή της Νιουκάστλ, θα είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τον Τεν Χαγκ, ο οποίος μετά από θητεία σε Ολλανδία και Γερμανία, είναι έτοιμος να ανακαλύψει ένα νέο περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ