Γκουαρντιόλα: «Αυτό είναι το μεγάλο προνόμιό μας»

Γκουαρντιόλα: «Αυτό είναι το μεγάλο προνόμιό μας»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ και το τελευταίο ματς κόντρα στην Αστον Βίλα.

Ετοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League εμφανίζεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για την ισοπαλία στο London Stadium και στάθηκε στο γεγονός πως οι Πολίτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Όπως τόνισε, είναι πολύ σημαντικό για τη Σίτι ότι το τελευταίο ματς με την Άστον Βίλα διεξάγεται στο Ετιχαντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Το παιχνίδι με την Άστον Βίλα θα είναι δύσκολο, πρέπει να αναλύσουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για 95 λεπτά, έτσι ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πλέον, δεν υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με τη διαφορά τερμάτων ή οτιδήποτε. Πρέπει να κερδίσουμε για να στεφθούμε πρωταθλητές.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως σε μία εβδομάδα το γήπεδό μας θα είναι κατάμεστο και τόσο εμείς, όσο και οι φίλαθλοί μας θα δώσουμε τα πάντα. Είναι μεγάλο προνόμιο το γεγονός ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έχοντας τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Όταν έχεις να ανταγωνιστείς με τη Λίβερπουλ, δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα δύο ή τρεις αγωνιστικές πριν τελειώσει. Πρέπει να παλέψεις μέχρι τέλους. Παλέψανε σκληρά, όπως εμείς, και έχουμε το μεγάλο προνόμιο να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας, παίζοντας στο γήπεδό μας».

Για τις ομοιότητες με το πρωτάθλημα του 2012: «Όχι, σας παρακαλώ! Όσα έγιναν το 2012 ανήκουν στον Αγκουέρο, τον Μαντσίνι και όλους τους παίκτες που βρισκόντουσαν εκεί. Η μόνη ομοιότητα είναι πως και φέτος, τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ